International Health, Crna Gora

Plaćanje i dostava

Isporuka je unutar 1-3 radna dana unutar Crne Gore

Inetrnational Health d.o.o. Podgorica jamči potpuno sigurnu kupnju, zadovoljstvo proizvodom i stručnu podršku u korištenju. Naš cilj je da budete zadovoljni, ali ako niste, uvjeravamo vas da ćemo učiniti sve da ispunimo vaša očekivanja, uključujući i povrat proizvoda bez razloga.

Sigurna dostava

Dostavu u naše ime obavljaju kurirske službe Dostava unutar 2-3 radna dana Proizvode šaljemo samo unutar područja Bosne i Hercegovine. Poštarina je besplatna. Imajte na umu da nismo odgovorni za bilo kakva kašnjenja ili troškove nastale kao rezultat netočnih podataka za kontakt. Pažljivo unesite svoje podatke.

Sigurno plaćanje

Naručenu robu plaćate dostavljaču u gotovini prilikom preuzimanja robe. Naručenu robu možete platiti i po predračunu, putem elektroničkog bankarstva ili osobno u Vama najbližoj banci ili pošti. Nakon narudžbe, podatke za plaćanje ćemo Vam poslati na e-mail. Unesite potrebne podatke u nalog za plaćanje i po primitku uplate na naš račun, poslat ćemo Vam naručene artikle u najkraćem mogućem roku.

Stalna podrška

O planiranoj dostavi primatelj paketa obavještava se SMS porukom. Ukoliko dostava nije uspjela ili ako ste odsutni u vrijeme dostave, dostavna služba će vam ostaviti poruku, a vi ih kasnije možete nazvati i dogovoriti dostavu.