Program Noninvasive Liposuction® STANDARD

(1 recenzija korisnika)

160,00 

Trajanje: 14 dana   (+14 dana stabilizacije i detoks 1-3 dana) 
Očekivani rezultat:
sniženje tjelesne mase 7-10% ili 6-10kg
Uključeno:
 Precizno planirani protokol + Lipo pomoćna sredstva
Namjena: Osobama koje žele intenzivno mršavljenje
Prednost: Bolji rezultati u kraćem vremenu
Noninvasive Liposuction® tretman od 14 dana namijenjen je osobama koje žele radikalan pristup mršavljenju uz značajne restrikcije u odnosu na tradicionalnu dijetetiku.

SKU: Standard Kategorija: Oznaka:

Opis

Noninvasive Liposuction® protokol mršavljenja je klinički ispitana metoda mršavljenja čija je sigurnost i učinkovitost klinički potvrđena.

Noninvasive Liposuction® STANDARD tretman od 14 dana namijenjen je osobama koje žele radikalan pristup mršavljenju uz značajne restrikcije izvan tradicionalne dijetetike. Ako ste spremni preskočiti dnevne obroke, a imati nutritivno kvalitetnu večeru, onda je ovo idealan protokol za Vas. U središtu protokola je pomoćno sredstvo za mršavljenje Lipo* koje se uzima tri puta dnevno tijekom dana kako biste osigurali sitost i pokrenuli metaboličke mehanizme koji će vas dovesti do rezultata. Cjelodnevna apstinencija do večere pokrivena je Lipo je kompleksom aminokiselina, vitamina, minerala i biljnih vlakana (glukomannan) koji vas čine sitim i uz kalorijske restrikcije doprinose redukciji tjelesne mase.

Protokol se odvija u 3 faze:

  1. Noninvasive Liposuction® 14 dana – 3 x Lipo + večera mediteranskog tipa
  2. DetoX 1-3 dana – voće i povrće 3 x dnevno
  3. Faza stabilizacije 14 dana – 3 pravilna i uravnotežena obroka mediteranskog tipa

*Noninvasive Liposuction® STANDARD tretman od 14 dana je protokol za mršavljenje izvan tradicionalne dijetetike i svrstava se u dijetoterapijski program za kontrolu tjelesne mase. Farmakološki pristup ne uključuje nužno liječenje medicinskim pomagalima, u slučaju Noninvasive Liposuction® biološki funkcionalne komponente su potpuno prirodne, a koriste se u formi dijetalnih vlakana i amninokiselina mliječnog podrijekla koje se primjenjuju enteralno bez nazogastrične sonde.

1 recenzija za Program Noninvasive Liposuction® STANDARD

  1. Danijela Mitrović

    test

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se također svidjeti…