Program Noninvasive Liposuction® SPECIAL

240,00 

Upozorenje: Vrlo nisko kalorijska dijeta uz nadzor ljekara ili farmaceuta!
Trajanje: 10 dana 
Očekivani rezultat:
Sniženje tjelesne mase 7-10% ili 7-10kg
Uključeno:
 Precizno planirani protokol + Lipo pomoćna sredstva
Namjena: Osobama koje žele intenzivno mršavljenje
Prednost: Bolji rezultati u kraćem vremenu
Noninvasive Liposuction® tretman od 10 dana namijenjen je osobama koje žele ekstremno radikalan pristup mršavljenju uz značajne restrikcije u odnosu na ostale programe Noninvasive Liposuction®.

Dostupno uz narudžbu

SKU: Special Kategorija:

Opis

Noninvasive Liposuction® protokol mršavljenja je klinički ispitana metoda mršavljenja čija je sigurnost i učinkovitost klinički potvrđena.

Noninvasive Liposuction® SPECIAL tretman od 10 dana namijenjen je osobama koje žele ekstremno radikalan pristup mršavljenju uz značajne restrikcije izvan tradicionalne dijetetike. Ako ste spremni dnevnu prehranu potpuno zamijeniti suplementima (total diet replacements for weight control) na 10 dana, onda liječnik ili ljekarnik mogu procijeniti da li ste idealan kandidat za pvaj program mršavljenja. Ovaj protokol dizajniran je prema smjernicama i preporukama EFSA za minimalne energetske i nutritivne potrebe organizma kod dijeta za kontrolu tjelesne mase (EFSA Journal 2015;13(1):3957), a u središtu protokola je pomoćno sredstvo za mršavljenje Lipo* koje se uzima 4-6 puta dnevno tijekom dana kako biste osigurali sitost i pokrenuli metaboličke mehanizme koji će vas dovesti do rezultata. Cjelodnevna apstinencija pokrivena je Lipo je kompleksom aminokiselina, vitamina, minerala i biljnih vlakana (glukomannan) koji vas čine sitim i uz kalorijske restrikcije doprinose redukciji tjelesne mase.

Protokol se odvija u 2 faze:

  1. Noninvasive Liposuction® SPECIAL 10 dana – 4-6 x Lipo uz odgovarajuću suplementaciju i stručni nadzor
  2. Faza stabilizacije 21 dan – 2-3 pravilna i uravnotežena obroka mediteranskog tipa

Kod prve faze dnevni kalorijski unos varira od 600-700 kcal / dnevno.

*Noninvasive Liposuction® SPECIAL tretman od 10 dana je protokol za mršavljenje izvan tradicionalne dijetetike i svrstava se u dijetoterapijski program za kontrolu tjelesne mase. Farmakološki pristup ne uključuje nužno liječenje medicinskim pomagalima, u slučaju Noninvasive Liposuction® biološki funkcionalne komponente su potpuno prirodne, a koriste se u formi dijetalnih vlakana i amninokiselina mliječnog podrijekla koje se primjenjuju enteralno bez nazogastične sonde.

 

Dodatne informacije

Konzultacije na daljinu

Telefonske konzultacije 10 min

Osobne konzultacije

Zakazivanje termina 30 min

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Program Noninvasive Liposuction® SPECIAL”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se također svidjeti…