Program Noninvasive Liposuction® LIGHT

80,00 

Trajanje: 21 dan 
Očekivani rezultat:
sniženje tjelesne mase 4-6% ili 3-5kg
Uključeno:
 Plan prehrane s dva obroka + pomoćna sredstva
Namjena: Osobama za manje intenzivno mršavljenje
Prednost: Veći izbor namirnica
Noninvasive Liposuction tretman od 21 dan namijenjen je osobama koje žele manje radikalan pristup mršavljenju uz značajno manje restrikcije u odnosu na tretman od 14 dana.

SKU: Light Kategorija:

Opis

Noninvasive Liposuction® protokol mršavljenja je klinički ispitana metoda mršavljenja čija je sigurnost i učinkovitost naučno potvrđena.

Noninvasive Liposuction LIGHT tretman od 21 dan namijenjen je osobama koje žele manje radikalan pristup mršavljenju uz značajno manje restrikcije (u odnosu na tretman od 14 dana). Ako ste spremni preskočiti ručak, a imati nutritivno kvalitetan doručak i večeru, onda je ovo idealan protokol za Vas. U središtu protokola je pomoćno sredstvo za mršavljenje Lipo* koje se uzima jednom dnevno i to u vrijeme ručka kako biste osigurali sitost i pokrenuli metaboličke mehanizme koji će vas dovesti do rezultata. Apstinencija od doručka do večere pokrivena je Lipo je kompleksom aminokiselina, vitamina, minerala i biljnih vlakana (glukomannan) koji vas čine sitim i uz kalorijske restrikcije doprinose redukciji tjelesne mase.

Dnevni kalorijski unos varira od 1.000-1.200 kcal / dnevno od čega je odnos makro nutrijenata u korist zdravih masnoća kvalitetnih proteina. Proteinski unos ne prelazi 95g proteina dnevno što zadovoljava minimalne potrebe organizma.
Više od 60% volumena obroka čini povrće, dok voće nije dozvoljeno.

*Noninvasive Liposuction LIGHT tretman od 21 dan je protokol za mršavljenje izvan tradicionalne dijetetike i svrstava se u dijetoterapijski program za kontrolu tjelesne mase. Farmakološki pristup ne uključuje nužno liječenje medicinskim pomagalima, u slučaju Noninvasive Liposuction biološki funkcionalne komponente su potpuno prirodne, a koriste se u formi dijetalnih vlakana i amninokiselina mliječnog podrijekla koje se primjenjuju enteralno bez nazogastične sonde.

Dodatne informacije

Što uključuje paket:

Proizvode Lipo apha i Lipo beta, upustvo za upotrebu, plan prehrane, dnevnik dijete, smjernice za pravilnu i uravnoteženu prehranu, profesionalnu nutricionističku podršku.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Program Noninvasive Liposuction® LIGHT”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se također svidjeti…